محمد جواد سجادی نمایش «روز صفر» را در فرانسه روی صحنه میبرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد سجادی کارگردان، نمایشنامه نویس و سرپرست گروه تئاتر «زاوش» و بنیانگذار آکادمی تخصصی تئاتر و هنرهای اجرائی «زاوش» به عنوان هنرمند برگزیده حوزه تئاتر و ادبیات نمایشی به رزیدنسی معتبر جهانی ادیسه با میزبانی موسسه ACCR فرانسه دعوت شده است.
این هنرمند تئاتر قصد دارد به نمایندگی از ایران نمایش «روز صفر» را در یکی از سالنهای معتبر فرانسه به صحنه ببرد.
رویداد اقامتی ادیسه (Odyssey) هر ساله به ابتکار مرکز ملاقاتهای فرهنگی (ACCR) و با حمایت وزارت فرهنگ فرانسه برگزار میشود.
هدف از برگزاری این رویداد معتبر بینالمللی، گرد هم آوردن و تعامل و گفتگو میان هنرمندان برگزیده، پژوهشگران و متخصصان فرهنگی است تا با بهرهگیری از امکاناتی که مرکز ملاقات و اجتماعات فرهنگی فرانسه در اختیار آن ها قرار میدهد بتوانند پروژههای فرهنگی و هنری خود را توسعه و گسترش دهند.
هیئت انتخاب و گزینش هنرمندان هر ساله از میان تعداد زیاد آثار رسیده از سراسر جهان، تعداد محدودی اثر و هنرمند را جهت شرکت در این رویداد بزرگ جهانی انتخاب و دعوت میکنند.
این رویداد که میزبان هنرمندان بزرگی مانند جوردی ساوال (Jordi Savall) برنده جایزه گرمی و هنرمندان بزرگ و صاحب سبک دیگر در حوزههای متفاوت هنری و فرهنگی بوده است اینبار میزبان این هنرمند ایرانی است.
نگارش و کارگردانی نمایشهایی چون «هفت خوان هملت»، «هیچ کس رو محکم بغل نکن»، «به روایت سگ زرد»، «روز صفر» و کارگردانی نمایشهایی چون «افسانه ببر،» و «زندگی من و موریس» بخشی از کارنامه آثار نمایشی محمدجواد سجادی است.
نمایش "پدر سوخته" اثری از محمد رحمتی از یکم اسفند در خانه نمایش دا روی صحنه میرود.
به گزارش روابطعمومی گروه، نمایش "پدر سوخته" به نویسندگی و کارگردانی محمد رحمتی، از روز چهارشنبه، یکم اسفند ماه ۱۴۰۳، در سالن شماره۱ خانه نمایش دا به روی صحنه میرود.
از بازیگران این نمایش۷۰دقیقهای میتوان به (به ترتیب حروف الفبا) : حامد اسماعیلی، محمد برجلو، مریم پیوند حیدری، سجاد پیشرویان، فائزه تیموری، افسانه حضرتی، محمد رحمتی، پریسا فصیح اشاره کرد.
کارگردان در خلاصه این نمایش اینگونه اشاره میکند؛ قصه از بازگشت خانواده بشارت از خاکسپاری پدر (بزرگ خاندان بشارت) آغاز میشود که با اینکه غم فقدان پدر را دارند، دغدغهشان مزایدهی کارخانهی عظیمی است که برنده شده بودند و حالا به دلیل فوت ناگهانی پدر در معرض خطر قرار گرفته است. تلاش و همفکری اعضای خانواده برای برونرفت از این مشکل و ...
از دیگر عوامل این گروه میتوان به: مشاور کارگردان: سعید زارعی، مجری هنری: مرضیه مهاجر، دستیار کارگردان: مرجان مرتضوی، مجری طرح: حسین عابدین، طراح صحنه: هادی سلطانی فرد، طراح لباس: ساناز یونسی، عکاس: حسین کمالپور، دستیار نور: اشکان حسینی، تایپوگرافیست: زینب بابایی، ساخت تیزر: onone.agency@ و روابط عمومی: امیر پارسائیانمهر اشاره کرد.
این خبر در پایان یادآور میشود، پیشفروش سه روز نخست نمایش "پدر سوخته" در سایت تیوال آغاز شده و مخاطبان میتوانند با مراجعه به این سایت، نسبت به خرید بلیت اقدام کنند.
به گزارش روابط عمومی نمایش، «به صرف بورش بدون خون به میزبانی نازنین» دومین روایت از روایت سهگانه «به صرف بورش و خون» است که صابر ابر در مقام کارگردان و بازیگر آن را در فروردین سال ۱۴۰۴ روی صحنه میبرد.
این قسمت از نمایش با فکر و نگاهی به یکی از کاراکترهای «یادداشتهای زیرزمینی» شاهکار فئودور داستایوفسکی با اقتباس آزاد مهدی یزدانیخرم اجرا میشود.
نمایش «به صرف بورش بدون خون به میزبانی نازنین» با حضور صابر ابر در مقام بازیگر، طراح و کارگردان به همراهی الهام کردا به عنوان بازیگر، مهدی یزدانیخرم در مقام نویسنده و امیرسپهر تقیلو به عنوان مجری طرح اجرا میشود.
صابر ابر نمایش «امشب به صرف بورش و خون» را با همراهی فاطمه نقوی طی ۹ ماه و با میزبانی از ۵۰ هزار تماشاگر در پردیس تئاتر و موسیقی دِکُر (باغ کتاب) اجرا کرده است.
عکاس: حسین حاجیبابایی
نمایش "مثل ساحل آرام" به کارگردانی محمد خالقی در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان به روی صحنه میرود.
به گزارش روابطعمومی گروه، نمایش "مثل ساحل آرام" نوشته لیلا احمدوند و کارگردانی سیدمحمد خالقی، از ساعت ۱۸:۰۰ پنجشنبه دوم اسفندماه در سالن استاد عزتالله انتظامی خانه هنرمندان ایران به روی صحنه میرود. در این نمایش بازیگرانی همچون؛ سیمین ضیائیان، مبینا معظمی و صوفیا زرگر صالح به ایفای نقش میپردازند.
کارگردان در خلاصه این نمایش اینگونه اشاره میکند که؛ پدر خانواده فوت کرده است. مادر و دخترش تنها زندگی میکنند و دختر مدام برای مادر اشعاری را میخواند و مادر نام این شاعر را از دخترش جویا میشود، مادر با اشعار این شاعر ناشناس روزگار سر میکند و دختر مدام نام شاعر را پنهان میکند. طی اتفاقاتی متوجه میشویم که این اشعار متعلق به پدر خانواده است که فقط دخترش از آن با خبر بوده.
از سوابق اجرایی سیدمحمد خالقی کارگردان این اثر میتوان به کارگردانی نمایشهایی همچون؛ "چرا نمیشناسیم" در سال ۱۳۸۹، "صندلی خالی" در سال ۱۳۹۴، "ویز و نویز" در سال ۱۳۹۷، "تنها اتاق آیات زخم را میخواند" در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد. همچنین وی سابقه حضور در جشنوارههای مختلف تئاتری را دارد و عناوینی از جمله؛ (بازیگری اول زن، بازیگری اول مرد، طراحی اول صحنه و کارگردانی اول برای نمایش "نمایش چرا نمی شناسیم" در جشنواره استانی فجر۱۳۸۹)، (جایزه بازیگری دوم، طراحی صحنه برگزیده و کارگردانی سوم برای نمایش "نمایش تنها اتاق آیات زخم را میخواند")، (جایزه بازیگری اول زن و بازیگری سوم مرد و طراحی صحنه دوم و کارگردانی دوم، در جشنواره ایثار برای نمایش "گندم") را کسب کرده است.
از عوامل این نمایش ۵۵دقیقهای میتوان به؛ طراح لباس: میترا نوری، طراح صحنه نور و انتخاب موسیقی: سیدمحمد خالقی، دستیار کارگردان: ماهان خالقی، ساخت تیزر و امور هماهنگی: سامان بیات، عکاس: لیلا ابراهیمی و شیلا غیور، طراح گرافیک: آروین شاهحسینی، مدیر صحنه: هادی طارمی و مشاور رسانه: امیر پارسائیانمهر اشاره کرد.
این خبر در پایان یادآور میشود، پیش فروش اینترنتی نمایش "مثل ساحل آرام" به زودی در سایت تیوال آغاز میشود و علاقهمندان به تهیه بلیت این نمایش میتوانند با مراجعه به این سایت، نسبت به خرید بلیت این نمایش اقدام کنند.
به دلیل مصدومیت قیس یساقی، کارگردان و بازیگر نمایش «مثلث»، این نمایش یک هفته روی صحنه نخواهد رفت و ادامه اجراها از یکشنبه ۵ اسفندماه در تئاتر هامون از سر گرفته خواهد شد.
نمایش «مثلث» که عنوان پرامتیازترین نمایش سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ را یدک میکشد، رکورد یک سال روی صحنه بودن را در اختیار دارد.
این نمایش پس از کسب جایزه بهترین اثر، بهترین کارگردانی و بهترین عروسکگردانی از نوزدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران، از بهمن سال گذشته در سالن قشقایی تئاترشهر روی صحنه رفت و سپس از اردیبهشت امسال تا کنون در سالن تئاتر هامون به اجرای خود ادامه داده است.
نمایش «مثلث» که جایزه بهترین اثر اقتباسی از جشنواره پاپتلند قزاقستان را هم به خود اختصاص داده، علاوه بر تهران، در شهرهای مشهد، کرمان و رشت هم روی صحنه رفته است.
این نمایش که دور پایانی اجرای خود را پشت سر میگذارد، فقط تا پایان اسفند ماه در تئاتر هامون روی صحنه خواهد بود.
عوامل نمایش «مثلث» عبارتند از: کارگردان: قیس یساقی، نویسندگان: فواد زیدانلو، محمدجواد مهدیان، قیس یساقی، بازیدهندگان و صداپیشگان: محمدجواد مهدیان و قیس یساقی، دستیار کارگردان: امیرحسین بلندی، مشاور کارگردان: مهسا صبوری، آهنگساز: مهران ولیزاده، نوازنده گیتار الکتریک: ماهان عبداللهی، مدیر تولید: محمدجواد رجبزاده، ساخت عروسک و طراح آکسسوار: یاسمن علیزاده، مدیر روابط عمومی و تبلیغات: مهدی غلامی، طراح گرافیک و موشن: حامد فرهی، طراح تیزر: فرشاد قاسمی، عکاس: رضا پردل، کاری از: گروه تئاتر نخنما.
علاقهمندان جهت تهیه بلیت روزهای پایانی نمایش «مثلث» میتوانند به سایت تیوال مراجعه نمایند.
کارگردان نمایش «مکاشفه از نزدیک» که اجرای خود را در مجموعه تئاتر شهر آغاز کرده است معتقد است کسانی که به تئاتر علاقه دارند همه سختیها و چالشها را به جان میخرند تا در این عرصه کار کنند.
نسرین بختپور کارگردان نمایش «مکاشفه از نزدیک» نوشته علی شمس که اجرای خود را در سالن سایه مجموعه تئاتر شهر آغاز کرده است، درباره روند تولید این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: وقتی نمایشنامه «مکاشفه از نزدیک» علی شمس را خواندم نظرم را جلب کرد از این رو در تابستان سال جاری این اثر نمایشی را نمایشنامه خوانی کردیم که با استقبال هم مواجه شد. بعد از آن تصمیم گرفتم که این اثر را در قالب اجرای عمومی روی صحنه ببرم. حدود ۳ ماه تمرین داشتیم و در روند تمرینها به اجرای فعلی رسیدیم.
وی درباره موضوع این اثر نمایشی افزود: علی شمس در این اثر به زنان شاهنامه و همچنین ضحاک میپردازد.
بختپور درباره شیوه اجرای «مکاشفه از نزدیک»، توضیح داد: ما نمایشنامه را خیلی مدرن اجرا میکنیم که البته این شکل اجرا به نوعی پیشنهاد متن هم بوده است.
کارگردان «مکاشفه از نزدیک» درباره ویژگی های این اجرا یادآور شد: متن بسیار قدرتمند و از زبان طنز برخوردار است و میزانسن ها و صحنه به شکلی طراحی شده که برای مخاطب جذاب باشد. دیگی در صحنه داریم که در تمام نمایش ضحاک در دیگ حضور دارد. نمایشنامه «مکاشفه از نزدیک» از آثار دیگری که از شاهنامه برگرفته شدهاند بسیار متفاوت و جذابتر است. این هنرمند جوان عرصه تئاتر درباره چالشهای اقتصادی موجود برای تولید و اجرای این اثر، تأکید کرد: تولید و اجرای «مکاشفه از نزدیک» به لحاظ اقتصادی کلا چالش بود و از ابتدا هم به این چالشها فکر میکردیم. این پروژه خیلی هزینه بر بود. خوشبختانه توانستیم در «خانه تمرین شمس» تمرین کنیم که بسیار کمککننده بود و در غیر این صورت شرایط سختتر میشد. ساخت دکور هم هزینه زیادی داشت. کوچکترین چیزها در تولید و اجرای یک تئاتر هزینهبر است.
بخت پور در پایان با اشاره به حضور تأثیرگذار وحید لک به عنوان تهیهکننده «مکاشفه از نزدیک» و تأمین هزینه های تولید، تصریح کرد: وقتی به تئاتر علاقه داریم و از طریق آن درمان میشویم باید سختیها و چالشها را به جان بخریم تا در عرصه تئاتر کار کنیم.
عوامل نمایش «مکاشفه از نزدیک» که با مدت زمان ۶۰ دقیقه و ساعت ۱۸ روی صحنه میرود، عبارتند از بازیگران: سپاس رضائی، ندا قاسمی، صالح حیدری، مشاور کارگردان: دانیال خیریخواه، دستیار کارگردان: فاطمه تقوی، محمدجواد شیخ، آهنگساز: بابک کیوانی، صدا: محمد خدایی، امیرسام بختپور، طراح پوستر و بروشور: محمد شمس، مهرنوش محمدی، طراح صحنه: محمدجواد شیخ، مدیر تولید: السا فتحی، مدیر روابط عمومی: ماهرخ لک، برنامهریز: پیمان ابراهیمی، گروه صحنه: آرش سلیمانی، الهه صالحی، محمد رستمی، یاسین باقری، طراح عروسک: مجید بشکال، ساخت عروسک: مجید بشکال، یاسمین خوشه.
اقتباس رضا محمدی از نمایشنامۀ Lover نوشتۀ آنا استیلمن و مارک متیوز به کارگردانی رضا محمدی و بازی رزا خلیلی و رضا محمدی به زودی از پنجم اسفند ماه ساعت ۱۹ در سالن شماره سه شهرزاد روی صحنه میرود.
پیتراپیکولا به شهرزاد رسید!
به گزارش صبح ملت نیوز، اقتباس رضا محمدی از نمایشنامۀ Lover نوشتۀ آنا استیلمن و مارک متیوز به کارگردانی رضا محمدی و بازی رزا خلیلی و رضا محمدی به زودی از پنجم اسفند ماه ساعت ۱۹ در سالن شماره سه شهرزاد روی صحنه میرود.
از نظر کارگردان، این نمایش دربارۀ عشقیست که توسط عشاق به بازی گرفته میشود.
منبع: پایگاه خبری صبح نیوز ملت
همزمان با آغاز پیشفروش بلیتِ اجرا، از پوستر نمایش «اختراع سینما» با طراحی و کارگردانی کسری محمدی رونمایی شد.
به گزارش مشاور رسانه اثر، نمایش «اختراع سینما» نوشته مجید میرجمالی، با طراحی و کارگردانی کسری محمدی و تهیهکنندگی روح اله نوری، از ۲۸ بهمن ماه سال جاری، ساعت ۱۸ در عمارت نوفللوشاتو روی صحنه خواهد رفت.
بازیگران جدیدترین تجربه کارگردانی کسری محمدی، به ترتیب حروف الفبا: امیر ابراهیمی، علی افتخاری، مقداد براری، شکیلا بلندکردار، فاطیما جودکی، یوسف جیحونی نیا، فرحان حقیقیان، شیما حکیم پور، دنیا حیدری، رضا دشتکی، آرش سبحانی، آوا صدر، عاطفه موسوی، کسری هدایت نیا، آریو هوشیاری هستند.
وی پیش از این، کارگردانی آثاری همچون «چشماندازی از پل»، «سینما»، «پاییز هفت عصر» و «هتل کالیفرنیا برای دلبر که جان فرسود از او» را بر عهده داشته است.
گفتنی است؛ پیشفروش بلیت اجرا از روز سهشنبه، ۲۳ بهمن ۱۴۰۳، ساعت ۱۶ در سایت فروش بلیط تیوال آغاز میشود و همچنین، عرفان شریفی، پوستر نمایش «اختراع سینما» را طراحی کرده است.
در خلاصه داستان اثر چنین آمده است: بالاخره سینما چطور به وجود آمد؟ لویی لو پرنس، اولین فردی که تصویر متحرک سینمایی را ضبط کرد، با نقشهای، گروهی از اهالی تاریخ سینما را دور هم جمع میکند، تا به طور قاطع و شخصا، جواب این سوال را بدهد.
دیگر عوامل اثر عبارتند از:
مدیر اجرا: محمد ضخیمی، دستیار یک کارگردان و برنامه ریز: مریم همتی، دستیار دو کارگردان و منشی صحنه: پانیا تمری، طراح صحنه: نوید آقاجان پور، طراح گریم: مائده غلامی، طراح پوستر: عرفان شریفی، طراح نور: کیوان شعبانی، دستیار صحنه: کامیاب محمدی، تیزر، موشن گرافی و تدوین: محمد ضخیمی، انتخاب لباس: طهورا خزایی، اپراتور صدا: عرفان خادم، عکاس: آیدا عظیمی، مشاور رسانه و تبلیغات: فرزاد جمشیددانایی.
نمایش «اختراع سینما» بهمن ماه و اسفند ماه سال جاری در عمارت نوفللوشاتو به روی صحنه خواهد رفت و علاقمندان میتوانند از طریق مراجعه به سایت بلیت تیوال و همچنین، گیشه عمارت نوفللوشاتو در خیابان حافظ، خیابان نوفل لوشاتو، نبش تقاطع رازی، پلاک ۱۸ اقدام به تهیه بلیط نمایند.
گروه آرمان اکت با نمایش «پرهام»، داستانی پرهیجان درباره زن و شوهری را روایت میکند که در تعطیلات نوروزی با یک معما مواجه میشوند. این نمایش از ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ در سالن بوتیک تئاتر ایران به اجرا درمیآید.
به نقل از مدیر رسانه ای اثر؛ نمایش «پرهام»، به کارگردانی گلاره مقدم و تهیهکنندگی حسین قاسم پور اقدم، از ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ در سالن نمایش بوتیک تئاتر ایران به روی صحنه میرود. نویسنده این اثر، ایمان عزیزی صدیق، و مشاور کارگردان آن سولماز عسگری است. مدیر پروژه این نمایش نیز سید مصطفی موسوی منش است.
«پرهام» روایت داستان زن و شوهری است که در حین خرید عید، کودک پنج ساله خود را در خانه تنها میگذارند. پس از بازگشت به خانه، متوجه میشوند که کلید را با خود نیاوردهاند. کودک آنها نه تلفن را جواب میدهد و نه در را باز میکند. در حالی که زوج به شدت نگران هستند، آنها تصمیم میگیرند زنگ همه طبقات ساختمان را بزنند و کم کم سایر اهالی ساختمان درگیر این ماجرا میشوند.
بازیگران این نمایش شامل نگین ابدالی، صبا اسدی، مهدی حافظی، مهرو ذبیحی، مریم ذکاوتی، مائده شجاعی، حسین قاسم پور اقدم، داریوش محمودی، علی معصومی و آرتابان انصاری فر هستند. عکاس و مدیر رسانه این نمایش پیام احمدی کاشانی و طراح پوستر، تیزر و گرافیک آن نیز حسین قاسم پور اقدم است.
نمایش «پرهام» از ساعت ۱۸:۰۰ هر روز در سالن بوتیک تئاتر ایران واقع در خیابان حافظ، خیابان نوفل لوشاتو، جنب پردیس تئاتر شهرزاد به اجرا در میآید. علاقمندان میتوانند برای تهیه بلیط به سایت تیوال مراجعه کنند.
نمایش اشتراکی به نویسندگی و کارگردانی مرتضی شاهکرم از ۱۷ بهمن ماه در تماشاخانهی ایرانشهر به صحنه میرود.
به گزارش روابط عمومی تماشاخانهی ایرانشهر؛ اشتراکی به نویسندگی و کارگردانی مرتضی شاهکرم و با بازی مسعود کرامتی، پروا آقاجانی، سهند جاهد، فاطمه نیشابوری، مرتضی شاهکرم، آیسان حداد، پیمان نوری از ۱۷ بهمن ساعت ۲۰:۳۰ اجراهای خود را در سالن استاد سمندریان آغاز میکند.
طراحان و عوامل اجرایی نمایش اشتراکی عبارتنداز: محمد حسن درباغیفرد مجری طرح و برنامهریز، احمد صمیمی مدیر پروژه، علی فرآورده مشاور کارگردان، سینا ییلاقبیگی طراح صحنه، بابک کیوانی طراح صدا و آهنگساز، محمود بیاتی طراح لباس، رضا خضرایی طراح نور، سیامک احمدی طراح گریم، علی زندیه طراح گرافیک و تبلیغات، حجت حاج عبدالهی طراح ویدئو مپینگ، نیلوفر رازمند منشی صحنه، میترا رضایی مدیر رسانه، نوید آغاز مدیر روابط عمومی و تبلیغات، سمیه میری عکاس.
علاقهمندان جهت خرید اینترنتی بلیتهای این نمایش میتوانند به سامانهی تیوال یا سایت تماشاخانهی ایرانشهر مراجعه کنند.
فراخوان هفتمین دوره نمایشنامهخوانی مولوی (یادمان استاد پری صابری) که اردیبهشت ۱۴۰۴ در مرکز تئاتر مولوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار میشود، منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، فراخوان این دوره از نمایشنامه خوانی مرکز تئاتر مولوی که با یادبود استاد پری صابری هنرمند فقید تئاتر همراه است، مشتمل بر دو بخش مسابقه آثار تالیفی دانشجویی، مسابقه آثار اقتباسی و ترجمه دانشجویی بوده که متقاضیان بر اساس شرایط عمومی مندرج در فراخوان میتوانند نسبت به ثبت نام و ارسال متون پیشنهادی خود تا ۱۰ اسفند ماه اقدام کنند.
مهرداد کورشنیا، نویسنده و کارگردان تئاتر، پس از حضور در جشنواره تئاتر فجر با نمایش «زیگموند»، از چهارشنبه ۱۷ بهمن نمایش جدید خود «تارتف» را در تئاتر هامون روی صحنه میبرد.
این نمایش که به نویسندگی کورشنیا است، داستان مردی را روایت میکند که تصمیم میگیرد زنی را به جای همسرش به یک مهمانی مهم ببرد. سحر آقاسی و منصور صوفی در این اثر به ایفای نقش میپردازند.
عوامل اجرایی نمایش عبارتند از: محمدرضا باقرینژاد (مجری طرح و مدیر تولید)، مهرداد کورشنیا (طراح صحنه و نور)، الهام شعبانی (طراح لباس)، جاوید علیپور (طراح گرافیک)، هستی مقدم (دستیار کارگردان و برنامهریز) و فرشید بختیاری، مونا موسوی، پارمیدا کورشنیا، ترانه دمساز، نیلوفر امامیان، فرزاد هدایت، ابوالفضل کردی، عرشیا چاکرالحسینی (گروه کارگردانی)، آیدا سرمست (مدیر تبلیغات)، جاوید علیپور و فرزین شکاری (پن استودیو) تولید محتوای تبلیغاتی و تیزر، همایون تمدن (عکاسی) و ترانه دمساز (روابط بینالملل) این نمایش را بر عهده دارند.
«تارتف» در ماههای بهمن و اسفند، هر شب راس ساعت ۲۰:۳۰ و به مدت ۶۰ دقیقه در تئاتر هامون اجرا میشود.
نمایش «اختراع سینما» نوشته مجید میرجمالی و به کارگردانی کسری محمدی، بهمن و اسفند ماه سال جاری در عمارت نوفل لوشاتو اجرا خواهد شد.
به گزارش مشاور رسانه اثر، نمایش «اختراع سینما» به کارگردانی کسری محمدی و تهیهکنندگی روح اله نوری، از ۲۸ بهمن ماه در عمارت نوفل لوشاتو به روی صحنه میرود.
این اثر بر اساس نمایشنامهی مجید میرجمالی کارگردانی شده است و به چگونگی اختراع سینما میپردازد.
در خلاصه داستان اثر چنین آمده است: بالاخره سینما چطور به وجود آمد؟ لویی لو پرنس، اولین فردی که تصویر متحرک سینمایی را ضبط کرد، با نقشهای، گروهی از اهالی تاریخ سینما را دور هم جمع میکند، تا به طور قاطع و شخصا، جواب این سوال را بدهد.
نمایش «اختراع سینما»، بهمن و اسفند ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۸ در عمارت نوفللوشاتو پذیرای تئاتردوستان خواهد بود.
اسامی بازیگران و عوامل اثر در اخبار بعدی به اطلاع مخاطبان خواهد رسید.
بازیگران نمایش «کِرِشِندو» به کارگردانی فرشید روشنی برای اجرا در عمارت هما معرفی شدند.
به گزارش مشاور رسانهای پروژه، نمایش «کِرِشِندو» به نویسندگی پویا سعیدی و کارگردانی فرشید روشنی از ۲۴ بهمنماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۸:۳۰ در سالن شماره ۲ عمارت هما روی صحنه خواهد رفت.
تهیهکنندگی این نمایش به عهده رضا سرپرست است.
(به ترتیب ورود) حامد محمودی، ماهان عبدی، محمد اسلامی، محمد حیدری، علی آشمند، آبتین ضیأ، پریماه شمشیری و رضا سرپرست بازیگران این اثر نمایشی هستند.
در خلاصه داستان این اثر نمایشی آمده است: «در حمامِ یک خوابگاهِ دانشجویی، غریبهای وارد میشود، پلیس میآید، هلیکوپتری از راه میرسد و سگی زوزه میکشد.»
دیگر عوامل این اثر نمایشی بهزودی معرفی خواهند شد.
علاقهمندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی میتوانند هماکنون به سایت تیوال مراجعه کنند.
عکس: راوی مدیا
شماره جدید ماهنامه هنری «صحنه» ویژه دی و بهمن ۱۴۰۳ منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی، ماهنامه هنری «صحنه» ویژه دی و بهمن ۱۴۰۳ و در شماره ۵ و ۶ به سردبیری نصرالله قادری منتشر شد.
ماهنامه هنری «صحنه» در این شماره به موضوعات متنوعی در بخشهای مختلف پرداخته است.
به طور خلاصه؛ در بخش تئاتر ایران به طلیعهی نمایشنامهنویسی مدرن ایران در دوران مشروطه و شرح و بررسی تاریخی درام مذهبی در ایران پرداخته، همچنین در این بخش یادی از روانشاد جمشید لایق بازیگر توانمند سینما و تئاتر، و نگاهی به سینمای فریدون رهنما شده است.
در بخش تئاتر جهان میتوانید تاریخ تبهکاری مدرن، مروری کوتاه بر اجرای نمایشنامه اسلو و نگاهی به ادبیات مقاومت در فلسطین اشغال شده و … را بخوانید.
در بخش نقد و تحلیل تئاتر این شماره، نقد حضوری کتاب «تئاتر و اسلام» نوشته ماروین کارلسن، نقد نمایشنامه «پسر ناخلف» جان پاتریک شنلی و نقد اجراهای «اکتینگ»، «هیوشیما» و «دیگری شبیه خودش» به چاپ رسیده است.
این شماره با آثار و گفتاری از نویسندگان و صاحبنظرانی چون فرامرز طالبی، صادق رشیدی، هوشنگ جاوید، زهرا کزازی، فائزه میررضایی، آیدا موذنی، سعید ملکیان، مرضیه غلامی، سارا کرولویچ، کاریل چرچیل، دونا سوتو موره تینی و جان پاتریک شنلی همراه است.
ماهنامه هنری «صحنه» از انتشاراتهای ققنوس، بیدگل، پارت و... قابل دریافت است.
مایش «این زندگی مال کیه؟» به کارگردانی درسا آقائی از امروز ۱۴ بهمن، در خانه هنر دیوار روی صحنه خواهد رفت. پوستر این نمایش در آستانه اجرا با طرحی از پیمان طاهریپور رونمایی شد.
به گزارش مشاور رسانهای پروژه، نمایش «این زندگی مال کیه؟» به نویسندگی برایان کلارک و کارگردانی درسا آقائی از امروز یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳، ساعت ۲۱ در خانه هنر دیوار روی صحنه خواهد رفت.
تهیهکنندگی این نمایش برعهده مجید ملک میرزایی و مجری طرح آن علی گلشنی است.
شاهین زارع، یوکابد موسوی، آرون مزین، حدیثه رضائی، علیرضا سعادتی، حمید مهرجو، نگین خسرو، شکیبا الکائی، شایان حیدری، نغمه منعمی، نرگس پارسیان مهر، سارا لطفی، علی منیری بازیگران این نمایش هستند.
در خلاصه داستان این اثر نمایشی آمده است: «اگه من نتونم یه انسان باشم دلم نمیخواد به یه دستاورد پزشکی تبدیل بشم.»
مترجم: احمد کسایی پور، دراماتورژ: شاهین زارع، مشاور کارگردان: ناهید عساکره، دستیار کارگردان: امیر رجبی، حامد بدیعی، مدیر تولید: سیامک آقایی، طراح صحنه: درسا آقائی، طراح نور: رضا حیدری، طراح لباس: دینا یوسفپور، طراح صدا: صادق نیک فرمان، طراح گرافیک و تبلیغات: علی زندیه، عکاس: کیارش مسیبی، طراح پوستر: پیمان طاهری پور، طراح آکسسوار: امیر پناهی فر، روابط عمومی: نوید آغاز، مشاور رسانهای: علی کیهانی، مدیر صحنه: علی مقدم، دستیار صحنه: سعید مقدم، ساخت دکور: یاسر چگینی، دوخت لباس: حسین پناهی، منشی صحنه: صالحه بهمنی، مسئول اجرایی: محمد مخملباف، مجری صدا: محمد مخملباف، مجری نور: حامد بدیعی دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.
علاقهمندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی میتوانند به سایت تیوال مراجعه کنند.
به گزارش روابطعمومی گروه، نمایش «اونلا» به نویسندگی و کارگردانی آوا حدادى، در سالن شماره یک پردیس هنر اصفهان از ۴ بهمنماه روی صحنه رفته است.
این نمایش،که یک کمدى فانتزى با فضایى میان واقعیت و خیال است، به ماجرای یک زیرزمین متروکه میپردازد و طی اتفاقاتی آن محل، تبدیل به کارگاه کیکپزی میشود. در پایان نمایش نیز با کیکهاى ویژه اونلا از تماشاگران حاضر در سالن که به عنوان مردم شهر براى مراسم افتتاحیه کارگاه آمدهاند، پذیرایى میشود.
کارگردان این نمایش یادآوری میکند که «اونلا»، واژهاى یونانی به معنای نور، مشعل و روشنایی است؛ جایی که زندگی دو کاراکتر قصه را دگرگون میکند.
آوا حدادى، سرپرست گروه هنری «دژاوو» و کارگردان این اثر نمایشی میگوید: «هدف از اجراى نمایش اونلا، خلق دنیایى تازه میان بازیگر، عروسک و پرداختن به این نکته است که ارتباط با کودک درون و زنده نگهداشتن آن که منبع امید و آرزوهای هر انسان است و ایستادگی بر یک رویاى قلبی میتواند باعث خلق آن در فضای حقیقی بشود. به دلیلِ نوع متن و شیوه اجرا و لحظات فانتزى و کمیک، این نمایش همه سنین را راضی نگه داشته است. در واقع این نوع اجراها با سبک سوررئال برای نسل کنونی که با فضای مجازى و داستانهاى تخیلی ارتباط دارند، بسیار جذاب است».
آوا حدادى، یاسمین غفرالهى، فائزه ابراهیمی و هانیه هاشمى بازیگران این نمایش هستند. همچنین مرضیه محمدى، فاطمه کاظمیپور، سحر شاهوار، مائده کریمى، سحر رئیسیان، فاطمه محمدى، میترا آتشی، سحر اسلامیان، آرنیکا محسنى، صبا بهادرى، تیم بازیدهندگان نمایش «اونلا» را تشکیل میدهند.
سایر عوامل این نمایش عبارتند از: مسعود محمودینژاد (دستیار کارگردان)، فاطمه کاظمیپور (منشی صحنه)،کامیار موسویان (مدیر صحنه)، سینا افشار (طراح گرافیک)، آوا حدادی (طراح صحنه، لباس و گریم)، هادى ابراهیمی (مدیر تولید)، هادى شبان (طراح نور)، صبا عباسی، مهشید عنایتی (اتاق فرمان)، پدرام عیدی (ساخت دکور)، سمیرا صادقی (امور مالى)، على نوروزى (ساخت تیزر)، نرگس اسکندری (عکاس).
گفتنیست نمایش «اونلا» تا ٣٠ بهمنماه، هر روز ساعت ١٨ در سالن شماره یک پردیس هنر اصفهان روى صحنه میرود.
به گزارش مشاور رسانهای اثر، نمایش «رمولوس کبیر» به نویسندگی فردریش دورنمات، ترجمه حمید سمندریان و به کارگردانی مجتبی طباطبایی از ۱۵ بهمن لغایت ۳ اسفند ۱۴۰۳ در تالار محراب - سالن استاد جعفر والی به روی صحنه میرود.
در این نمایش هنرمندانی همچون مجتبی طباطبایی، فاطیما جودکی، امید مجتهدی، عرفان موسوی، آرمان ناصحی فر، علی رجب سعیدی، مسعود تاج کریمی، محمد مصطفی نژاد، احمدرضا نورالهی، زهرا لبافیان، لاله ذوالفقاری، اسماعیل صالحی، مهسا اسماعیلی، مهدی وزیرمقدم، فربد آرواند، علی پناهی و آرسین طباطبایی به ایفای نقش میپردازند.
عوامل دیگر نمایش عبارتند از: سرپرست گروه کارگردانی و برنامهریز: زهرا لبافیان، دستیاران کارگردان: پوریا عبدی و مژده مهاجری، منشی صحنه: نیره غفاری، اتاق فرمان: زهرا زمانیان، طراح گریم: ساغر کوچکزاده، مجریان گریم: آرزو اُروجی، رضا علیپور، هستی حیدری و سیده نساء کاظمی، مدیر روابط عمومی: مریم تاج کریمی و پروانه عابدین پور، مدیر تولید: حسین یعقوبی، مدیر رسانه: پیام احمدی کاشانی و طیبه محرمی، عکاسان: پیام احمدی کاشانی و وحید دهرویه، طراح صحنه و طراح لباس: مجتبی طباطبایی، مدیر صحنه: محمد گمار، طراح پوستر: مجتبی طباطبایی، ساخت تیزر: مجتبی طباطبایی و متین طباطبایی.
در خلاصه این نمایش آمده است: علیرغم تلاشهای درباریان برای وادار کردن امپراطور روم به برداشتن گامهای قاطع در برابر خطر تهاجم ژرمنها، رومولوس ترجیح میدهد به پرورش مرغ بپردازد.
علاقمندان میتوانند جهت تهیه بلیط به سایت تیوال و یا به نشانی تهران، خیابان ولیعصر، چهارراه امام خمینی، تالار محراب مراجعه فرمایند.
همچنین، سه روز اول این نمایش با ۵۰ درصد تخفیف به فروش خواهد رسید.